Abril II

Na de wervelende fotoshoot eindelijk gewerkt deze week, op een convention de turismo. Heel belangrijk hier, de president kwam zelfs enzo. Had al gefantaseerd dat ie dan speciaal mij de hand kwam schudden, maar helaas. Ben dus nu officieel hostess. Ik ben er niet trots op, ik werk liever in een ´echt´ bedrijf met verantwoordelijkheden enzo maar hier wordt er toch anders tegenaan gekeken. In Mexico stel je wat voor als je hostess bent. Toch raar, want als hostess moet je eigenlijk je mond dichthouden en mooi zijn. Maar hier is dat best belangrijk. En dat Mexicanen dol zijn op foto`s maken en filmen ben ik inmiddels ook achter. Ben al verschenen in de krant met Ul, en volgende maand in een tijdschrift en hier en daar op filmpjes. Maar iedereen verschijnt overal, dus heel speciaal is het dan ook weer niet. Nuja, voor nu is het allemaal prima. Ik kan genieten van Mexico zonder 60 uur per week te werken, en ik heb een enorme ego-boost gekregen…..wat wil je nog meer?

 

Verder heb ik dit weekend gewerkt aan de korte film die Ulises aan het maken is. Ik was gewoon aanwezig en zorgde voor kabels, bewaarde de camera, deed de aankleding van de ´set´, hield de microfoon vast, en danste aan een paal. ……………. ?????……… ja, een paal. Het is namelijk zo dat de film zich afspeelt in een bar waar vrouwen (of waren het meisjes?) tot naakt toe (paal)dansen voor fooi in een bar waar alleen maar dronken, laaggeschoolde (sorry) mannen hun geld komen verbrassen. Mij zie je niet in de film, maar ze hadden schaduwen nodig op de achtergrond. En met mijn lange manen is dat geen probleem. Ik moet alleen zeggen dat het me vies tegenviel uiteindelijk. Niet het dansen (meer bewegen zonder muziek), maar 12 uur aanwezig zijn in zo´n bar en getuige zijn van de taferelen daar. Het begint allemaal rond een uur of drie `s middags waar het eerste meisje gaat dansen, tot naakt dus. De meisjes zijn over het algemeen dik en niet zo mooi – om het netjes te zeggen-. Eén meisje was zelfs 7 maanden zwanger. De meisjes werken ELKE dag tot 5 uur ´s nachts en moeten 3 keer per dag dansen en 4 keer per avond. Tussendoor moeten ze zich een aantal keer douchen en make-up bijwerken en verkleden. Vanaf 11 uur ´s ochtends worden alle tv´s aangezet waarbij je bibsen en geslachtdelen van wel heel dichtbij ziet. En je kan niet je ogen afwenden van de tv´s want ze zijn namelijk overal. Daarnaast is het niet vreemd dat de gasten daar dachten dat ik in mijn vrije tijd daar een drankje kwam doen, wat resulteerde in gore blikken en toespelingen. Na 7 uur porno, naakte meisjes overal en vieze mannen…ging het me toch parten spelen. Het was zo hard, zo imponerend en indrukwekkend dat je er gewoon raar van werd. Toch moest ik de knop omzetten en aan de film denken, want iedereen deed wel erg z`n best om de alles toch goed op band te krijgen. Om 01.00 uur ´s nachts hadden alle meisjes een man gevonden om te plezieren, suisde de reggeaton me in de oren en stonk ik naar bier en sigaretten. Tijd om alles op te ruimen en naar huis te gaan dus. Ik had later toch moeite met slapen. Moest denken aan die meisjes die dit dagelijks meemaken. Het interessant om te zien, maar je moet er toch niet aan denken om dagelijks in deze omgeving te zijn.

 

Een interessante week dus. Twee werelden: de siliconen, buisness, rijke, gestijlde en mooie mensen op de conventie en de arme, laaggeschoolde, tierende, dronken, sexende ´lelijke´ mensen. Ik zet ´lelijke´ tussen haakjes, want hoe dik de vrouwen ook waren, zíj voelden zich wel mooi en waren trots. Hun uitstraling was echt en ze zijn de koninginnen van de avond. Op de conventie is het heel veel blabla, en is mooi zijn een middel tot onderhandeling. Toch is de wereld van prostitutie (als dat het uiteindelijk is) erg triest, en gun ik niemand zo`n leven.

 

Na weinig slaap en veel werken (godzijdank) is het dan nu tijd om aan niks te denken en lekker te slapen. Saludos!

 

PS Die acrobatische salsales heeft ervoor gezorgd dat niet-lenige mensen zoals ik een week uit de running zijn. Ik heb twee lessen moeten skippen en vier dagen mank gelopen. Vanavond ben ik weer van de partij.

1 reactie

Opgeslagen onder Geen categorie

Een Reactie op “Abril II

  1. hey ber,

    dit had ik zeker nog NIET gelezen. Man, interessant zekers. Ben heel benieuwd naar de film. Laat me weten hoe ie gaat. Hoe die heet en of ik hem ook ergens kan bekijken. Wij zijn vanmiddag naar de beergarden om de hoek geweest. Het is nationale herdenkingsdag WOI waar veel Australiers aan eht Franse front hebben gevochten. Traditioneel wordt er s’middag TwoUp gespeelt. Kop of Munt waar je kunt inzetten en iedereen kan meespelen. JA, de link? Anyway een 100% win en toch mooi 20 dollar gewonnen.

    Fijn weekend!

    Liefs,

Plaats een reactie